Piepschuim letters

Van Loon Reclame & Piepschuim is gespecialiseerd in het maken van piepschuim letters. Piepschuim letters worden gebruikt voor diverse einddoelen zoals: standbouw, reclame, verpakking of voor het decoreren van een ruimte of etalage. Doordat piepschuimletters van lichtgewicht zijn, zijn deze piepschuim figuren eenvoudig te bevestigen aan iedere muur, deur kast of wand. Met onze geavanceerde apparatuur kunnen wij piepschuim vormen in elk gewenst formaat worden gesneden.

Piepschuim, ook wel bekend als EPS, polystreen of tempex is een veelzijdig materiaal dat zich kenmerkt door de witte kleur, de bolletjesstructuur, vochtwerendheid en een licht gewicht. Voor het maken van de letters van piepschuim wordt uitsluitend piepschuim van de hoogste kwaliteit gebruikt waardoor onze piepschuim letters jarenlang mee zullen gaan. Uw digitale bestand is ons snijbestand waardoor we in elke vorm, elk lettertype en elke afmeting uw piepschuimletters kunnen realiseren en dus geheel naar uw wens en de afwerking gebeurt met de grootst mogelijke zorg. Er bestaan diverse mogelijkheden voor de afwerking van de letters van piepschuim, waarbij talloze kleuren te kiezen zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een (matte of glanzende) coating, het printen van een afbeelding op het schuim of het aanbrengen van een gladde kunststof laag op het eindproduct.


 

Letters van piepschuim

Letters van piepschuim kunnen uitstekend dienen als promotiemateriaal voor uw onderneming. Een piepschuim vergroting van uw bedrijfslogo of een tekst zal een echte eyecatcher zijn van uw bedrijf op beurzen en evenementen. Ook kunt u ervoor kiezen om de piepschuim letters een centrale plek te geven in uw bedrijfshal of elders in uw pand.

Waarom piepschuimletters bij ons bestellen?

Als full-service bedrijf willen we u zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Van het ontwerp van piepschuim letters tot het bezorgen en plaatsen ervan zijn wij uw partner! Onze vakmensen en ontwerpers helpen u graag bij het verfijnen en perfectioneren van uw ontwerp. Indien gewenst vervaardigen zij zelfs gratis een 3d-weergave van uw ontwerp. We begeleiden u graag in de kleurkeuze van de letters van piepschuim. Uiteraard worden uw piepschuim letters met de grootste zorg vervaardigd en bezorgen wij de letters tot aan de deur. Bent u geïnteresseerd geraakt in het vervaardigen van piepschuim letters? Schroom niet en neem contact met ons op!

Altijd binnen 24 uur een passend voorstel!

Laatste nieuws

  Wij gaan verhuizen!

  geplaatst op 24 april 2015

  Lieve volgers en delers,

  Wij zijn erg blij om te melden dat we gaan verhuizen!
  Na 23 jaar op de huidige locatie te hebben gezeten, werd de ruimte te klein en onpraktisch
  Tijd voor vernieuwing!
  Bij deze stap hoort een vernieuwd logo, we gaan dan ook verder onder een vernieuwde naam: Van Loon Reclame & Piepschuim.

  Lees verder >
Meer nieuws >

Over ons

Van Loon Reclame & Piepschuim, een flexibel bedrijf, dat snel en slagvaardig inspeelt op al uw reclamewensen!

Al 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in unieke presentaties en reclameproducten. Wij zorgen dat uw bedrijf of product de aandacht krijgt die het verdient, zowel van buiten als binnen.

Originele en praktische idee├źn combineren wij met ervaring en uiterste precisie. Met onze 2D en 3D ontwerpkennis en de juiste materialen, oppervlaktebehandelingen en montagetechnieken, wordt uw presentatie of product zorgvuldig geproduceerd en afgeleverd.

Kwaliteit en goede communicatie staat bij ons voorop!

Lees meer >

Laatste Tweet

Facebook